четвъртък, 15 септември 2011 г.

Best potential series: "The Secret Circle"

Не мога да повярвам, че забравих да ви спомена за новия потенциален топ-сериал от ранга на "Дневниците" (ест. ABC family продукция) с отдавнашната ми любов-Томас Декър (лудо съм влюбена в него още откакто го гледах в "From Within"(където btw играе и Британи-русичката отпред), а след това и в "Кошмарът на улица Елм", последван от "KaBoom"-който не препоръчвам) !! (също така Фийби Тонкин - небезизвестната австралийка, прочула се с ролята си на русалка в H2o по тогавашния Jetix и по-късно Disney Channel) и Британи Робърсън (сериалът "Life Unexpected" и по-долуописаният филм  "Тriple Dog").

"първата магия" на Каси и Адам заедно..
hooow romantic <3
След като ви отегчих със зубърските си знания по  филмология е време да ви обясня защо този сериал ми хареса толкова много (освен актьорския състав, разбира се). Значи, филмчето е направено по книжка, разправяща за Каси - тийнка, която тъкмо загубва майка си и по този начин вече съвсем осиротява. Затова е принудена да се премести да живее при баба си в градчето, където е израснала покойната й вече маминка. Тям Каси се запознава с атлетичния и самоуверен Ник, милата (на пръв поглед, пък ще видим) и прилежна Даяна, безинтересната Мелиса, скандалната и непредсказуема Фей (Фийби Тонкин) и прелестния, но зает (от Даяна) Адам (Томасчо, да е жив и здрав) и разбира, че е една от "тях" -наследници на шест поколения от семейства на магьосници. Да, първоначално Каси се дърпа и не иска да има нищо общо с тяхната "секта", но...след няколко романтични момента с Адам и прочувствено писмо от майка си, тя решава все пак да пробва, пък каквото стане.
Нейното пристигане в града засилва способностите на останалите многократно, но като че ли в нея специално се крие много по-голяма сила, отколкото очаква. Затова и има хора по петите й, хора, които крият тайна и са отговорни за смъртта на майка й (май и на баща й), хора, които..са родители на останалите 5 млади потомци на Мерлин от "тайния кръг".
Гледайте, заслужава си! (няма да давам оценка, защото е ненужно)

Няма коментари:

Публикуване на коментар