сряда, 14 септември 2011 г.

Best movie of the week: Triple Dog

"Triple Dog" не е "тройно куче" или подобна такава побългарена глупост, а игра (която се чудя защо нямаме в България?!). Шест момичета (не ги гледайте, че на постера са 5) решават да разнообразят тъпия рожден ден на Ив (рожденичката, която е организирала sleepover-a, канейки разноцветни личности-от примерната католичка през емо слобът, който си носи плъх в чантата, та до изтрещялата й най-добра приятелка, която "крие мрачна тайна") като поиграят на играта "Triple Dog" (като "Истината или се осмеляваш", но без "истината"). Предизвикателствата стават все по-големи с напредването на вечерта и всяко едно от тях прави много повече от това да ти докара адреналинова тръпка. А може би и ще се разкрият мистериозните обстоятелства около смъртта на местно момиче (спокойно, не е от типа "Шерлок Хоумс").
Като цяло филмчето умее да забавлява с непринудени ситуации и неочаквани развръзки. И не  като в "Междузвездни войни" ретроспекциите да объркват тежкия сюжет, а напротив - помагат за разбирането му.
доста са смели, ама за такъв хонорар и аз бих тичала гола!!
Оценка (от 2 до 6): 6.00

Мисли по самата игра (или защо не е приложима в истинския живот) - на дали ще се намерят такива смелчаги, които да се съгласят 1-во да си предадат всички спестявания и най-ценна вещ, 2-ро да изпълнят дадените във филма предизвикателства, 3-то да си обръснат главата ако не ги изпълнят. Нереалистично е откъдето и да го погледнеш...но пък може да я пробвам все пак игричката...желаещи?

Няма коментари:

Публикуване на коментар