сряда, 11 май 2011 г.

Филми на седмицата:

1.Charlie St. Clould-Отначало си казах:"Хей, Зак Ефрон! Този филм ще го гледам, независимо от всичко, само заради факта, че Заки участва!" Е, не съжалявах! Общо взето е романтична драма за странния младеж Чарли, който разговаря с мъртвите (тъжно при положение, че малкото му братче е един от тях) и е неразбран от целия град, но чудатата му дарба ще избави от гибел (как само прозвуча) потенциалната му любима. Малко като в "Истина ли е?", но без главния герой да е нисък и космат.


2.According to Greta- една от любимите ми роли на Хилъри Дъф-проблемна тийнейджърка, решена да се самоубие, но...нямаща куража. Нескопосаната й майка я праща в застаряващо градче при родителите си за цялото лято и плановете на Грета да умре са на път да се сбъднат...но причината ще да е скука! Естествено, запознава се с друг проблемен младеж (мисля, че имаше женско име-май Ашли!) и се заформя романс. В крайна сметка филмът има много летен характер, представя онези лежерни дни, в които е подходящо да поровиш из стари ракли със снимки и спомени.

3.Ella Enchanted- нека вкараме и някоя-друга типична любовна история, преплетена с приказен сюжет и хумористични нотки. Ела (Ан Хатауей) е нещо средно между Пепеляшка и омагьосана принцеса (от нескопосана фея)-проклятието, което носи е, че е орисана да бъде послушна-да прави каквото й се заповяда, независимо дали иска, или не. И тя е свикнала да живее с този факт, но в живота й се намесва самоувереният и чаровен бъдещ принц, който я намира за очарователна понеже не му се дава лесно! Но, разбрал за нейното проклятие, зъл зъл злодей й заповядва да убие принца! Затова тя трябва да развали магията преди фаталния час...

Няма коментари:

Публикуване на коментар